Jdi na obsah Jdi na menu

Survival Games: část 2

HIDE & SEEK

 

Co mám udělat po připojení na server?

Po připojení se objevíte na HnS lobby. Zde se nachází cedulky arén, pokud je aréna volná, můžete se do ní připojit. Každá aréna má 1 a tu samou mapu, kterou po čase vyměníme za jinou.

V čem spočívá podstata hry?

Při startu hry se objevíte jakožto hider nebo seeker. Hider je člověk, který je ze začátku hry převtělen do blocku a musí se schovat tak dobře, že ho seeker nenajde. Seeker je tedy ten, který hidery hledá. Na začátku hry se objeví pouze 1 seeker, ovšem každý hider, který umře, se vrací do hry v podobě seeekra. Hlavní podstatou hry je tedy se ukrýt co nejlépe, popř. pokud se stanete seekrem, tak najít všechny schovávající se hráče a tím hru vyhrát.

Za co se dostávají coiny?

Výhra - 50 coinů

 

BEDWARS

 

Co mám udělat po připojení na server?

Po připojení se objevíte na čekacím lobby, kde si zvolíte barvu týmu a čekáte, až se připojí další hráči, aby hra mohla začít.

V čem spočívá podstata hry?

Hra je určená pro 4 týmy po 4 hráčích. Cílem hry je zničit postele v nepřátelských základnách a snažit se ubránit vlastní postel. Kdo přijde o postel, nemá možnost se po své smrti vrátit do probíhající hry a tím je vyřazen. Protože jste na ostrovech a potřebujete se dostat k ostatním, musíte si k nim postavit mosty. Stavební bloky nebo výbavu nakupujete u vesničana za bronz, stříbro nebo zlato, které se ve hře generuje na k tomu určených místech. Zlato se nachází zpravidla ve středu mapy a bronz je vždy ve vaší základně. Kromě toho můžete ve hře nakupovat speciální itemy, jako jsou třeba bomby či "lucky bloky", které vám mohou kromě obyčejných věcí dát i legendární výbavu.

Za co se dostávají coiny?

Za výhru a to 80 coinů!

Bedwars v poctatě nejlepší minihra co mě baví.